Ceaiuri pentru eliminarea acneei

Share

   Acneea nu este o afectiune cu o solutie de tratament 100% garantata inca de la prima vizita la medicul dermatolog. Trebuie incercate mai multe scheme de tratament. De multe ori experimentam diverse unguente, creme, lotiuni si medicamente pana sa ajungem la un rezultat satisfacator in ceea ce priveste problema cosurilor. Tocmai de aceea e bine ca pe langa toate aceste incercari de tratament, sa apelam cu incredere si la ceaiurile obtinute din diversele plante medicinale, ce completeaza cu succes celelalte metode de combatere a acneei.

remedii naturiste

   Ceaiul de trei frati patati – Acest ceai are rol antialergic si depurativ, perfect in tratarea acneei.
   Ceaiul de papadie – Acest ceai are efect diuretic, grabind astfel eliminarea toxinelor din organism si disparitia cosurilor.
   Ceaiul de brusture – Acest ceai are actiune antiseptica, depurativa si antialergica. In plus, este un eficient reglator hormonal. (mai multe informatii despre efectele brusturelui asupra acneei, accesati articolul Brusturele si frumusetea unui ten fara acnee)
   Ceaiul verde – Acest ceai are foarte bune rezultate asupra pielii, avand proprietati antibacteriene, astringente si antioxidante.
   Ceaiul de galbenele - Acest ceai are un puternic rol hidratant, regenerant si cicatrizant, calmand inflamatiile acneice.
   Ceaiul din conuri de hamei - Acest ceai este foarte bun pentru un ten seboreic, avand actiune antiseptica si stopand raspandirea microbilor.


Share

Daca sunteti medic

si doriti sa ajutati echipa tepriveste.ro sa publice cele mai relevante metode de combatere a acneei

Scrieti-ne aici

www.tepriveste.ro

Portalul tau de sanatate

Articole despre: acnee si tratare acnee, tratare cosuri, tratamente acnee, tratamente naturiste acnee

Urmareste-ne

Ne poti urmari si pe:

 clik  aici 

 clik aici