Acnee - terapii

Ultrasunete pentru tratamentul acneei

   Peelingul cu ultrasunete ocupa un loc de frunte in cabinetele dermato-cosmetice, fiind foarte apreciat pentru tratamentul petelor rosii, a celor maronii, pigmentare, dar si pentru rezolvarea problemelor acneice.

Citește mai departe...

Tratamentul laser al cicatricilor post-acneice

   Exista multiple optiuni inovatoare folosite in medicina estetica ce contribuie la imbunatatirea aspectului pielii, referindu-ne aici strict la problema cicatricilor post-acneice. Urmele lasate de o acnee violenta pot afecta viata sociala si intima a unui individ.

Citește mai departe...

Terapia cu roller dermatologic (dermaroller)

 In acest material vom aduce in discutie o noua terapie de tratare a semnelor lasate de acnee, si anume roller-ul dermatologic.

   De-a lungul timpului au fost propulsate mai multe terapii, toate avand scopul de a elimina cicatricile post-acneice. Unele sunt ablative, insotite de complicatii ceva mai serioase si de un timp de recuperare mai mare, cum ar fi de exemplu laserul, peeling-ul profund, dermabraziunea. Alte metode de tratare a cicatricilor acneice sunt non-ablative, adica mai putin invazive, dar care nu sunt la fel de eficiente.

Citește mai departe...

Acneea si terapia fotodinamica

 Terapia fotodinamica  este una dintre cele mai actuale metode de tratare a acneei moderate si severe, contribuind chiar si la vindecarea leziunilor cauzate de aceasta.  Acest tip de terapie este non-invaziv, actionand pe cale nemedicamentoasa la nivelul tegumentului afectat de acnee.

Citește mai departe...

Pagina 1 din 3

Daca sunteti medic

si doriti sa ajutati echipa tepriveste.ro sa publice cele mai relevante metode de combatere a acneei

Scrieti-ne aici

www.tepriveste.ro

Portalul tau de sanatate

Articole despre: acnee si tratare acnee, tratare cosuri, tratamente acnee, tratamente naturiste acnee

Urmareste-ne

Ne poti urmari si pe:

 clik  aici 

 clik aici