Acneea si reflexoterapia

Share

 

Prin reflexoterapie se pot trata numeroase afectiuni ale pielii, cum ar fi: eczeme, zona zoster, pzoriazis, dermatite, hiperhidroza, acnee. Scopul practicarii reflexoterapiei este acela de a echilibra toate functiile organismului astfel incat sa existe o armonie perfecta a reactiilor ce se produc la nivelul tesuturilor, celulelor si sistemelor. Aceasta va debloca energia si va indeparta stresul. 

acnee, reflexoterapie       O buna functionare a ficatului si a aparatului renal au ca rezultat pastrarea functiilor pielii in limite normale. De asemenea, si functionarea in conditii optime ale urmatoarelor sisteme: circulator, nervos, imunitar si endocrin vor avea aceeasi consecinta, de a mentine o stare de sanatate generala.

 In cazul acneei, reflexoterapia se aplica dupa o anumita schema: 

-          se maseaza zonele reflexe ale glandelor endocrine: glanda pituitara, glandele suprarenale, glanda tiroida, sistemul de reproducere. Dezechilibrul hormonal este un factor declansator al acneei.

-          ficatul si splina, de functionarea carora depinde calitatea sangelui.

-          rinichii si intestinul gros pentru eliminarea toxinelor.

     Sedintele de reflexoterapie trebuie efectuate in cabinete specializate de catre reflexoterapeuti. Dupa numai 6 sedinte de reflexoterapie, excesul de sebum se va diminua, iar dupa 15 sedinte, pielea va capata deja un aspect imbunatatit.

     Asadar, regasirea echilibrului la nivelul organismului poate vindeca, intr-adevar, acneea. Un organism sanatos va conferi pielii numai substante benefice, care vor stopa uscarea pielii si ii vor oferi o protectie antiseptica si antibacteriana naturala.

 

Share

Daca sunteti medic

si doriti sa ajutati echipa tepriveste.ro sa publice cele mai relevante metode de combatere a acneei

Scrieti-ne aici

www.tepriveste.ro

Portalul tau de sanatate

Articole despre: acnee si tratare acnee, tratare cosuri, tratamente acnee, tratamente naturiste acnee

Urmareste-ne

Ne poti urmari si pe:

 clik  aici 

 clik aici