Ultrasunete pentru tratamentul acneei

Share

   Peelingul cu ultrasunete ocupa un loc de frunte in cabinetele dermato-cosmetice, fiind foarte apreciat pentru tratamentul petelor rosii, a celor maronii, pigmentare, dar si pentru rezolvarea problemelor acneice.

   Este o procedura non-invaziva ce presupune un proces non-abraziv de exfoliere a pielii. Acest tip de peeling utilizeaza ultrasunete de inalta sau joasa frecventa, care sterilizeaza, exfoliaza si purifica tenul.

   In ceea ce priveste acneea, ultrasunetele indeparteaza excesul de sebum si celulele moarte de la nivelul pielii, precum si comedoanele (puncte albe, puncte negre). Cu ajutorul masajului micro-celular ce se efectueaza in cadrul sedintei de peeling, ultrasunetele de inalta frecventa distrug bacteriile si microbii ce pot cauza aparitia cosurilor. De asemenea, se realizeaza o exfoliere non-agresiva a epidermei astfel incat vibratiile sonice cu actiune dezincrustanta produc o descuamare a stratului cornos, ajutand la eliminarea acneei comedoniene si la regenerarea pielii.

   Peelingul cu ultrasunete curata profund epiderma, are un puternic efect hidratant si nutritiv, ofera stralucire tenului, creste permeabilitatea pielii, are efect defibrozant (vindeca ridurile si vergeturile), regenereaza pielea si stimuleaza eliberarea toxinelor din celule.

  Astfel, in urma tratamentului cu ultrasunete se va obtine un ten curat, luminos, fara semne, pete sau inflamatii, iar problema acneei va fi vizibil imbunatatita.


Share

Daca sunteti medic

si doriti sa ajutati echipa tepriveste.ro sa publice cele mai relevante metode de combatere a acneei

Scrieti-ne aici

www.tepriveste.ro

Portalul tau de sanatate

Articole despre: acnee si tratare acnee, tratare cosuri, tratamente acnee, tratamente naturiste acnee

Urmareste-ne

Ne poti urmari si pe:

 clik  aici 

 clik aici